Blogg

Blogg

Blogg

Utställningresa

November 2009Posted by Susanne Almgren Sun, November 22, 2009 20:31:34

JJJÄÄÄVVVLLA SKIT!!
Nu har jag suttit och nästan skrivit klart ett helt inlägg och så försvann alltihopa !!!!!!!!!! jag provar igen.....I går ca 11.30 tog Sandra, jag och Anni och packade in oss i bilen för att ta en tripp till Åkersberga/Uppsala.
Körningen ner gick bra och vi stannade flera gånger, en gång var bla på "Dragon Gate" och åt middag. Eftersom detta ställe är en ganska ovanlig syn i Sverige så tog jag lite bilder.......och Sandra var alldeles salig, hon som är så kina/japan inspererad.
Eftersom vi stannade där även när vi åkte hem i dag är det både kväll och dagsbilder.
Vi kom fram till mamma/mormor i Åkersberga vid ca 18.30. Vi gick en prommis m. Anni, mös och åt lite räkor en stund innan det var dags att vid 22.00 krypa till kojs.

Mormors hus i Åkersberga

Sandra står och kastar i småpengar i en önskebrunn som fanns nedanför statyn.


I veckan som kommer blir det lite hektiskt igen.
På dagen i morgon skall jag åka på utvecklingssamtal m. Sandra och på kvällen skall tjejerna och jag åka till Ånge och klippa oss.
På tisdag morgon skall jag och 3 st. till bila ner till stockholm m. jobbet....puh.....förhoppningsvis så skall jag slippa köra iallafall. Vi kommer hem på onsdag kväll.
På torsdag kväll är det uppfödarträff igen.......sen är det lugnt några dagar.......på söndag skall jag till stan och ögonlysa Hanna, men det brukar gå fort och smidigt.
PÅ MÅNDAG SKALL JAG OCH MINA ÄLSKLINGSTJEJER gå på JULKONSERT m. MAGNUS KARLSSON !!!! HÄRLIGT !!!! jag längtar.

Sen rullar det på....julbord m. jobbet, julstök....bakning osv.....

HERRE GUD, det är snart jul. /Hörs, S


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Susanne Mon, November 23, 2009 05:06:42

Gå in på resultat och klicka vidare på "Läs mer här" på senaste resultatet /S

Posted by Anki Sun, November 22, 2009 21:11:29

Hallå, lilla vännen här har jag suttit och väntat för att läsa hur det gick för Anni??? Men.................. var är resultatet och domarkritiken??

:-)