Blogg

Blogg

Blogg

TOKIGA BLOGGAR

2011 MarsPosted by Susanne Almgren Mon, March 21, 2011 19:50:55

Jag tror jag får spunk på bloggar som inte funkar smiley......men nu får det väl bli den här ett tag nu ra'.

Förra veckan var jag och parade Ebba 2 dagar och det gick riktigt bra,...så nu är det bara att vänta och se om det blir nåt resultat av det hela.
Eftersom det märktes så tydligt på Jas att han inte ville förrän den rätta dagen så kommer jag den här gången att räkna från första dagen....vilket innebär att det redan har gått en vecka. Förra gången såg man tydliga "kännetecken" vecka 3 på Hanna så vi får se om det blir likadant nu.


I helgen har jag varit nere i UpplandsVäsby på goldenkonferens, det har gått bra, och man har träffat massor med folk.
När vi åkte hemifrån på fredag jag, Anette och Lena var det snöoväder bitvis, vi fick även ett stopp i Hennan där det stod en lastbil tvärs över vägen i en backesmiley.


Som ni kan se på nedanstående bilder ser det ut så här nu......det börjar bli plaskigt och hundarna blir jätteskitig så fort man öppnar dörren.

Det känns inte som vi har riktigt samma läge som nere i skåne, där man har vårarbete i trädgården.
Men Anki, när du kommer hit i maj/juni, då är det fint här också må ru' tro.
Det är nu bara till att bestämma till vilken period i valparnas utveckling som då vill komma smiley..(om det nu blir några valpar förstås)


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Anki Wed, March 23, 2011 12:21:43

Äntligen lite uppdatering från er! Vi får verkligen hoppas att det blir lite valpar, det skulle vara så roligt att umgås med er och att få se lite valpar. I och för sig kan jag ju komma ändå ;-) men lite extra krydda blir det ju med valparna. Ser verkligen fram mot det. Vad säger du om vid 6 veckors ålder? Då är det full fart på de små liven och du kanske inte hunnit få fullt upp med valpköpare ännu. Men vi får se hur det går först. Jag håller alla tummar jag har.