Blogg

Blogg

Blogg

Påskmiddag

2011 AprilPosted by Susanne Almgren Sat, April 23, 2011 21:50:55
Nu verkar det lurt om jag måste börja använda denna blogg på heltid.....det man har skrivit i den andra gör ju förlorat när den inte funkar och nu om det vlir valpar så vill jag ju inte mista något......SÅ, jag kanske går över till denna ändå....

I dag har vi varit till stallet och haft stalljour. Kl. 11.00 var vi hemma från det. Jag gick därefter med hundarna i ca 1½ timme innan jag tog eftermiddagssiesta. Sen var det bara att duscha och göra sig klar till att åka till farmor och farfar på påskmiddag med alla syskon och syskonbarn till Lasse. Allt som allt 16 personer som farmor gjort påskmiddag och påskägg till ....som vi fick ut i trädgården och leta efter........JAG ÄR TACKSAM ÖVER att vissa traditioner fortsätter så det inte försvinner helt, trots att barnen blir större. TACK FARMOR.


Påskfint......

Visst ser Ebba tjockare ut än vad en jaktlabrador skall göra....hon är ju rak under magen.
Så här gör Ellen när hon badar... hon ställer sig i det det är lagom vattennivå och sen bara sjunker hon ner liggande i vattnet.
Golden med ståöron

Fin Anni

Fin Ebba

Middagsbordet för dagen... TACK FARMOR


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.